ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ VPL

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς VPL

Αποτρίχωση laser με τεχνολογία Energist VPL 
Η πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως.Στις θεραπείες VPL χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός που εξασφαλίζουν την μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.Ο θεραπευτής - σύμβουλος ομορφιάς σας προσδιορίζει τον τύπο της τρίχας και του δέρματος σας και στη συνέχεια προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του Energist VPL για να ταιριάζουν καλύτεραστα δικά σας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι τρίχες αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο αφήνοντας το δέρμα απαλό, λείο και μεταξένιο. 


Η δύναμη του φωτός στην ανάπλαση του δέρματος.
Η συνεδρία με το Energist VPL προσφέρει μία ασφαλή,μη επεμβατική θεραπεία σε προβλήματα που ανακύπτουν από την Γενετική γήρανση.Περιβαλλοντική Γήρανση και την Ακμή.Για παράδειγμα γεροντικές κηλίδες  πανάδες από υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ακνεϊκές ουλές είναι πλέον αντιμετωπίσιμες.Θα παρατηρήσετε εντυπωσιακή βελτίωση στην  κατάσταση του δέρματος σας σε έναν μικρό αριθμό συνεδριών.Μόνιμη απομάκρυνση τριχοφυΐας στους πελάτες με τους τύπους δέρματος Ι - V.

 


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ
Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι θεραπείες με το Energist VPL απομακρύνουν την τριχοφυΐα σε όλες τις περιοχές, του προσώπου και του σώματος.Η χρήση ιδιαίτερων παραμέτρων εξασφαλίζει την αποτελεσματική θεραπεία στα διαφορετικά είδη τρίχας που απαντώνται σε όλο το σώμα. Για παράδειγμα η πυκνή σύσταση της τρίχας στην περιοχή της μασχάλης αλλά και η λεπτή στην περιοχή του προσώπου, είναι αντιμετωπίσιμες.|

ΦΥΣΙΚΟ & ΑΣΦΑΛΕΣ
Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός με στόχο την εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.Οι παλμοί του κόκκινου φωτός απορροφώνται από τη μελανίνη που βρίσκεται στην τρίχα. Η απορρόφηση αυτή παράγει θερμότητα η οποία μέσω της τρίχας κ που καταστρέφει τον θύλακα και την ικανότητά να αναγεννάτε.Εκατοντάδες θυλάκων καταστρέφονται με κάθε παλμό, γεγονός που οδηγεί σε μια αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Οι τρίχες που εκτέθηκαν στο Πολλαπλό Παλμικό Φως αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο σε ένα χρονικό διάστημα από μία έως τρεις εβδομάδες, κάνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο.