Θεραπείες αισθητικής

 
Ομορφιά

Όταν μιλάμε  για ομορφιά, αρμονία και αισθητική μιλάμε για Med Metamorfosis . Η αισθητική σαν έννοια ταυτίζεται με την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, αλλά φτάνει και βαθύτερα, βοηθώντας πολλές φορές τον ψυχικό κόσμο του. Φροντίστε το πρόσωπό σας, αλλά και το σώμα σας και δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα!!!!  Γιατί  ομορφιά, η ηρεμία και η καλαισθησία που είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ισορροπημένες προσωπικότητες. Η ανάγκη για αισθητική περιποίηση στις ημέρες μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, αφού αποτελεί τον αντίποδα στους σύγχρονους ρυθμούς της 

Η παροχή της Αισθητικής  υπηρεσίας έχει αναβαθμισθεί θεαματικά και μαζί με αυτήν, και  οι επαγγελματίες Αισθητικοί Σύμβουλοι Ομορφιάς που διαθέτη το Med Metamorfosis  για να σας φροντίσει μαζί με τα ποιο εξελιγμένα μηχανήματα αισθητικής ,και τις ποιο τελειοποιημένες προϊοντικές θεραπείες και πάντα με πολύ  σεβασμό προς τον άνθρωπο!!!!  

More

Όλα τα νέα της ομορφιάς!!

More

 

Med Metamorfosis 

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Med Metamorfosis. Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα για όλους μας και η παρουσία σας μας είναι πάντα πολύτιμη.
Η επιστημονική ομάδα του Med Metamorfosis σας περιμένει στον ζεστό, άριστα εξοπλισμένο χώρο μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αισθητικής και αδυνατίσματος για να σας περιποιηθεί .

More

Κεντρο Αισθητικης

 

Θεραπείες Σώματος


Η πολυετής εμπειρία ανθρώπων που μεγάλωσαν επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των υπηρεσιών αισθητικής, συγκεντρώθηκε σε ένα ζεστό, όμορφο και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στο μετρό Αγ. Αντωνίου. 
Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής και Laser,Med Metamorfosis δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή του πιο άρτιου αποτελέσματος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του MedMetamorfosis προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής βασισμένες στα νεότερα τεχνολογικά μέσα.
 Σας αξίζει και μπορείτε να έχετε το τέλειο σώμα.
 Την περιποίηση σώματος για άντρες και γυναίκες στο κέντρο Med Metamorfosis έχουμε προγράμματα διαιτολογίας , θεραπείες μασάζ όπως και ηλεκτροθεραπεία ,Cavitation , Λιποσάουνα-Liposlim.  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνό μας +30 210 57 11 167

More